Welkom op de website van Garage Nico Vanderhaeghen!

Financieringen

Een wagen kopen is een enorme investering. Daarom kunt u bij Garage Vanderhaeghen terecht voor financiële oplossingen op maat van uw budget. Wij bieden u financiële oplossingen voor de aankoop van uw Dacia wagen.

Wenst u meer info? Bekijk onze formules of neem vrijblijvend contact met ons op.

contacteer ons

EasyFin Classic

EasyFin Classic is een eenvoudige formule voor verkoop of lening op afbetaling, afhankelijk van de momenteel geldende voorwaarden. Wanneer u uw wagen aankoopt, bepaalt u zelf het bedrag van het voorschot dat u wilt betalen. Dit bedraagt minimum 15% als het gaat om een VOA. U betaalt maandelijks een vast bedrag terug, waarbij u zelf de looptijd kiest binnen wat wettelijk mogelijk is.
Deze afbetaling is afhankelijk van het geleende bedrag en de rentevoet op het moment van ondertekening van het contract. Bovendien blijft uw afbetaling een vast bedrag tot het contract afloopt, want stijgingen of dalingen van de rentevoet zijn hierop niet van invloed. Bovendien kunt u met Renault Credit Protection ook kiezen voor een bescherming in geval van overlijden of invaliditeit.

EasyFin Planning

Met EasyFin Planning beschikt u over de mogelijkheid om niet de volledige prijs voor uw wagen te betalen en uw budget dus optimaal te beheren. Bij aankoop betaalt u een minimumvoorschot van 15%, gevolgd door beperkte maandelijks terugbetalingen. Als het contract afloopt betaalt u de laatste aflossing af en houdt u uw wagen, maar u kunt uw wagen ook gewoon weer inleveren zonder verdere verplichtingen. Ook met deze formule kunt u met Renault Credit Protection kiezen voor een bescherming in geval van overlijden of invaliditeit.

contacteer ons


Stationsstraat 27
9636 Zwalm